Rozpocznij swoją konsultację.
Twoje zdjęcia· Około minuty: jedno zdjęcie telefonem
Około minuty: jedno zdjęcie telefonem
Jedno zdjęcie wystarczy na początek, a widok z boku pomaga chirurgowi zobaczyć więcej. Zdejmij okulary i odsuń włosy od twarzy, jeśli możesz; makijaż nie jest potrzebny.
Usuń swoje zdjęcia i dane w dowolnym momencie
Szybkie selfie telefonem w naturalnym świetle: widok z przodu i profil boczny
Twoje zdjęcia są przechowywane w zaszyfrowanej formie.
Podgląd w niskiej rozdzielczości, ze znakiem wodnym, może zostać pokazany chirurgom w lokalizacjach odpowiadających Twojemu zapytaniu (zarówno chirurgom już zarejestrowanym w DEEPPLANE™, jak i tym, których zaprosimy do współpracy), aby mogli ocenić Twój przypadek i zdecydować, czy odpowiedzieć. Pełną rozdzielczość zdjęcia widzi tylko chirurg, który podejmie się Twojego przypadku. Twoje zdjęcia nigdy nie są publikowane na stronach publicznych, nigdy nie są wykorzystywane w reklamach skierowanych do ogółu społeczeństwa i nigdy nie są pokazywane z Twoim pełnym imieniem i nazwiskiem. Są przechowywane przez okres do 12 miesięcy od dnia ich wysłania, a następnie usuwane; możesz poprosić nas o ich wcześniejsze usunięcie w dowolnym momencie.
Bezpłatnie · Bez zobowiązań · 100% poufności