Preskoči na glavni sadržaj

Započnite svoju konsultaciju.

Fotografije

Vaše fotografije· Oko minut — dve fotografije telefonom

Obrišite svoje fotografije i podatke bilo kada

Brzi selfi telefonom pri prirodnom svetlu — prednji pogled i profil sa strane

Vaše fotografije se čuvaju šifrovane.

Pregled niske rezolucije sa vodenim žigom može biti prikazan hirurzima na lokacijama relevantnim za vaš zahtev — kako hirurzima koji su već registrovani na DEEPPLANE™, tako i hirurzima koje pozovemo da se pridruže — kako bi mogli da vide vaš slučaj i odluče da li će odgovoriti. Samo hirurg koji preuzme vaš slučaj vidi fotografiju pune rezolucije. Vaše fotografije se nikada ne objavljuju na javnoj stranici, nikada se ne koriste u reklamiranju široj javnosti i nikada se ne prikazuju sa vašim punim imenom. Čuvaju se do 12 meseci od dana kada ih pošaljete, a zatim se brišu; možete tražiti da ih obrišemo ranije u bilo kom trenutku.

Besplatno · Bez obaveza · 100% poverljivo

1.411+ specijalista indeksirano70+ zemalja pokriveno