Shko te përmbajtja kryesore

Filloni konsultën tuaj.

Fotot

Fotot tuaja· Rreth një minutë — dy foto me telefon

Fshini fotot dhe të dhënat tuaja në çdo kohë

Një selfie e shpejtë me telefon në dritë natyrale — pamje ballore dhe profil anësor

Fotot tuaja ruhen të koduara.

Një pamje paraprake me rezolucion të ulët dhe me shenjë uji mund t'u shfaqet kirurgëve në vendndodhjet përkatëse të kërkesës suaj – si kirurgëve të regjistruar tashmë në DEEPPLANE™, ashtu edhe kirurgëve që ne i ftojmë të bashkohen – në mënyrë që ata të shohin rastin tuaj dhe të vendosin nëse do të përgjigjen. Vetëm një kirurg që merr rastin tuaj sheh foton me rezolucion të plotë. Fotot tuaja nuk publikohen kurrë në një faqe publike, nuk përdoren kurrë në reklama për publikun e gjerë dhe nuk shfaqen kurrë me emrin tuaj të plotë. Ato ruhen deri në 12 muaj nga dita që i dërgoni, më pas fshihen; mund të na kërkoni t'i fshijmë më herët në çdo kohë.

Falas · Pa detyrim · 100% konfidenciale

1,411+ specialistë të indeksuar70+ vende të mbuluara